RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Vești bune pentru cadrele medicale din Iași! Mai multe posturi vacante sunt scoase la concurs

Asistentii medicali din Iasi au in aceste zile mai multe oportunitati deangajare. Mai multe spitale din Iasi organizeaza in aceasta perioada concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical, dar si pe postul de medic primar.  

Astfel, cadrele medicale care sunt in cautarea unui loc de munca isi pot depune dosarele pentru concursul organizat de Spitalul Clinic de Recuperare si de Spitalul de Boli Cronice Sfântul Ioan din orasul Tg. Frumos. 

La unitatea spitaliceasca din Iasi se organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacante de asistent medical cu studii postliceale (PL) in cadrul Sectiei de Recuperare, medicina fizica si balneologie. Candidatii isi pot depune dosarele la aceasta unitate spitaliceasca incepand cu data de 6 octombrie, urmand ca pe data de 14 octombrie sa sustina trei probe evaluatorii: scrisa, practica si interviu. 

  

La spitalul din Târgu Frumos se organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a unui post de asistent medical debutant, dar si pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, de asistent medical cu norma întreaga si medic primar radiologie cu jumatate de norma. Candidatii care doresc sa-si depuna dosarul pentru a putea aplica la acest spital pe posturile vacante, pot depune dosarele incepand cu data de 7 octombrie, urmand sa sustina proba scrisa pe data de 13 octombrie, iar proba practica si de interviu pe data de 18 octombrie. 

Sursa: bzi.ro

Related posts

Sute de temerari au urcat pe platoul Bucegi pe viscol să vadă „Piramida Soarelui”. Trei dintre ei erau să vadă moartea

Redacția

Trusa de medicamente pentru vacanță: ce să NU îți lipsească din bagaj

Redacția

Medic cardiolog: „Mersul pe jos este esențial pentru sănătatea inimii“

Redacția
Încarcă...