RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Vești bune de la Spitalul Municipal de Urgență! Au fost achiziționate trei aparate de ventilat! Niciun caz de Covid 19 în ultimele zile!

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a achiziționat  în urmă cu câteva zile trei ventilatoare mecanice, iar acum unitatea medicală dispune de 6 astfel de aparate, ce sunt necesare în tratarea bolnavilor cu afecțiuni respiratorii grave.

Conform doctorului Daniel Bechir, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, achiziția a costat 300.000 de lei, banii fiind asigurați printr-o Hotărâre de Consiliu Local, la propunerea lui Sorin Olariu, consilier PMP.

În prezent la Secția de terapie intensivă sunt 15 paturi, iar o altă veste bună ar fi că în ultimele 3 zile nu a mai fost confirmat niciun caz de COVID-19 printre pacienții spitalului.

Reamintim că la începutul epidemiei cu COVID 19 mai multe societăți comerciale și persoane fizice au făcut donații către unitatea medicală pentru achiziționarea de materiale sanitare.  De partea cealaltă aleșii locali au aprobat sume de bani pentru achiziția de aparatură, iar unii dintre ei și-au donat indemnizațiile către spital.

  

Related posts

Se fac angajări la spitalele din Iași. Unitățile au nevoie de medici, asistente medicale și infirmiere

Redacția

Bilanțul Covid-19 pe județe. Alte patru județe intră în scenariul roșu

Redacția

Ministerul Sănătății a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităților

Redacția
Încarcă...