RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

Vechea gardă din PD Pașcani pare să fi trecut la PMP Pașcani!

O activitate în comuna Valea Seacă, a fracțiunii din Partidul Mișcarea Populară, în frunte cu fostul deputat Petru Movilă, fost parlamentar în Parlamentul României, a scos la iveală amănunte interesante. Acțiunea a fost contestată de către cei din aripa lui Cristian Diaconescu, care spun că sunt adevărații reprezentanți ai partidului.

Doi dintre membrii vechi ai organziației locale a Partidului Democrat, din vremea când președinte era Valerică Andronache, apar în poze alături de Petrică Movilă, actualmente administrator public al Primăriei Iași și Sorin Olariu, consilier local și președinte al PMP Pașcani. Vorbim de Alexandru Grinea, inspector în cadrul Agenției Județeană pentru Plăți și Inspecții Sociale, și Emil Crăciun, inginier în cadrul ApaVital Iași. Ambii au fost consilierii locali din partea PD în legislativul local din Pașcani.

Am încercat să aflăm de la cei doi despre intențiilor lor politice și dacă au revenit în viața publică, dar nu am reușit să obșinem un punct de vedere. Alexandru Grinea se afla în trafic la momentul când a fost contactat, dar nu a putut vorbi, în timp ce Emil Crăciun, nu a putut fi contactat.

Fostul deputat Petru Movilă, cel care spune că reprezintă aripa Eugen Tomac din PMP, a spus că va oferi mai multe informații în decursul zilei de marți, 31 octombrie.”Vom discuta punctual mâine pe subiect”, a spus Movilă.     

  

Acțiunea de la Valea Seacă a fost comentată și de Adrian Acostoaei, președinte PMP, fracțiunea Cristian Diaconescu.”Seamănă o acțiune de strângere de fonduri, în contextul în care AEP (n.r. Autoritatea Electorală Permanentă) a sistat plata subvenției pentru PMP. Organizația județeană deține sedii în Hârlău, Târgu Frumos și Pașcani, deci nu poți organzia întâlniri de partid în crâșme! Dacă era o întâlnire oficială partid ar fi trebuit să se desfășoare într-un cadru propice”, a spus acesta.

Related posts

Depistat în trafic fără permis de conducere

Redacția

Liderul PDL Iași a numit un președinte interimar la PDL Pașcani

Marius Parteni

Demers guvernamental pentru finanțarea lucrărilor la Căminul Cultural din Tătăruși și drumul comunal Boureni – Moțca

Redacția
Încarcă...