NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Demers guvernamental pentru finanțarea lucrărilor la Căminul Cultural din Tătăruși și drumul comunal Boureni – Moțca

Căminul Cultural „Alexandru Vasiliu” din comuna Tătăruși are șanse să intre pe lista de priorități a Companiei Naționale pentru Investiții pentru anul 2014. Valoarea lucrărilor de reabilitare și modernizare se ridică la aproximativ 1,3 milioane lei, conform proiectului realizat de executivul din localitate.

În acest sens senatorul Florin Constantinescu, vicepreședinte al Senatului României, a solicitat luni, 23 septemebrie, reprezentanților Companiei Naționale de Investiții să aloce această sumă localității Tătăruși.”Este o investiție de care comunitatea are mare nevoie, pentru buna desfășurare a activităților culturale”, se arată în demersul senatorului Constantinescu.     

Un alt demers al acestuia a fost cel cu privire la drumul comunal 111 ce duce din satul Boureni până în Moțca. Această porțiune necesită lucrări de modernizare, iar pentru finalizarea acestei investiții este nevoie de aproximativ 6 milioane lei.”Este necesară alocarea acestei sume de bani de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru a se evita degradarea lucrărilor efectuate până în prezent”, se arată în demersul senatorului Florin Constantinescu.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Bani pentru șefii secțiilor de votare din județ

Redacția

Organizaţia Județeană Iași a PSD face un apel la echilibru politic!

Redacția

Președintele PSD Pașcani emisiune de promovare pentru Viorica Dăncilă, plină de minciuni!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site