RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vânt și precipitații mixte în Moldova. Cum se circulă pe drumurile naționale

La acest moment, circulația în Moldova se desfășoară normal, fără evenimente cauzate de starea carosabilului sau a vremii. 

Cerul este acoperit, cu ploi slabe în județul Botoșani, precipitații mixte (lapoviță) în județele Iași și Vaslui și ninsori slabe, în rest. Viteza vântului variază între 15 – 20 km/h (Botoșani) și 30 – 40 km/h (Suceava), cu viscol la sol în zona Rădăuțiului. 

Temperatura aerului este cuprinsă în regiune înregistrează valori cuprinse între -3°C (Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava) și 2°C la Iași, Botoșani și Bacău. 

Carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământată în strat de 0-1 cm în județul Suceava (DN 18 – Iacobeni – Cârlibaba), umed cu porțiuni de zăpadă viscolită frământată de 2-3 cm în zona Rădăuți (SV), în rest, carosabilul este umed, cu porțiuni uscate în județele Neamț, Bacău și Vrancea.

  

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 115 autoutilaje și s-au răspndit 519,5 tone material antiderapant. În prezent, pe raza DRDP Iași se acționează cu 106 autoutilaje.

sursa www.ziarulevenimentul.ro

Related posts

Astăzi s-au deschis ofertele pentru reabilitarea centrului de plasament „Mihail Sadoveanu”. 6 firme au transmis oferte proprii sau prin asociere!

Răzvan Grecu

Târgu Frumos: Diplome, cupe și momente artistice pentru participanții la prima ediție a Târgului de Toamnă (FOTO-VIDEO)

Redacția

Fost angajat al Primăriei, cu vechime în activitate, respins când a încercat să se întoarcă la birou

Ema Roman
Încarcă...