NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Val de angajări la Spitalul Municipal Pașcani! Noi posturi disponibile

Spitalul Municipal Pașcani anunță astăzi scoaterea unor noi locuri de muncă la concurs, pentru personal auxiliar. Se caută candidați pentru 13 de posturi vacante pe perioadă nedeterminată.

Concursul constă în următoarele etape succesive: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

Pentru posturile de la secțiile obsetrică-ginecologie, chirurgie generală, îngrijiri paliative, compartiment recuperare, medicină fizică și balneologie, compartimentul de primiri urgențe, proba scrisă va avea loc la data de 16 decembrie 2021, ora 9.30, iar interviul la data de 22 decembrie, ora 9.30.

Pentru posturile de la secțiile medicină internă, gastroenterologie, ATI, pneumologie, Ambulatoriu integrat și farmacie, proba scrisă va avea loc la data de 16 decembrie 2021, ora 12.30, iar interviul la data de 22 decembrie, ora 9.30.

  

Pentru mai multe detalii consultați documentul AICI sau apelați la numărul 0232.763.600, int. 110/143.

De asemenea, Spitalul Municipal Pașcani angajează fără concurs, pe perioadă determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, referent de specialitate, gradul III, în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor de Sănătate.

Angajarea se va face prin selecția de dosare și interviu (după caz).

Data limită până la care se pot depune dosarele este de 24.11.2021, ora 10.00, iar rezultatele se vor afișa în aceeași zi la ora 15.00.

Pentru mai multe detalii consultați documentul AICI sau apelați la numărul 0232.763.600, int. 110.

Advertisements

Related posts

VIDEO: Nimeni în afară de medici nu a văzut asta! Imagini din secția în care pacienții cu coronavirus se zbat între viață și moarte! Doctorii se luptă să-i salveze

Redacția

România a solicitat aproape 11 milioane de doze de vaccin anticoronavirus din cele care ar urma să fie cumpărate de Uniunea Europeană

Redacția

Specii de aloe vera otrăvitoare. Care specii de aloe vera sunt comestibile și care sunt pentru tratament

Redacția
Încarcă...