NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii județului au fost impresionați de Tabăra Muncel

Una din cele mai moderne tabere pentru tineri din tara se afla in judetul Iasi. Tabara de agrement de la Muncel, administrata de Directia pentru Sport si Tineret Iasi, a fost vizitata recent chiar de sefii administratiei judetene. Prefectul Marian Serbescu a precizat ca acest centru de agrement atrage anual mii de tineri elevi si studenti si este un loc de care Iasul trebuie sa profite in continuare.

 

„Am vizitat saptamâna trecuta Centrul de Agrement Muncel din comuna Mogosesti-Siret, administrat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi. Situat în padurea Calugara, la 6 kilometri de Hanul Ancutei, centrul reprezinta una dintre cele mai moderne tabere pentru copii si tineret din Moldova, având o bogata oferta educationala si de agrement, într-un spatiu natural deosebit. Aici se organizeaza Tabara Nationala de Jurnalism, Tabara Nationala «Formarea de animatori socio-culturali pentru tineri», tabere pentru tineri cu probleme sociale sau cu dizabilitati, ca si concursuri nationale de proiecte de mediu sau reviste scolare”, a spus prefectul Marian Serbescu.

Tabara de la Muncel a ajuns sa fie recunoscuta chiar si la nivel national. „Amplasamentul taberei permite organizarea de excursii spre Humulesti, cetatea Neamtului, casa memoriala Vasile Alecsandri de la Mircesti, castelul lui A.I. Cuza de la Ruginoasa, Lacul Rosu sau manastirile din nordul Moldovei. Centrul de Agrement dispune de 140 de locuri de locuri de cazare, toate în camere modernizate, fiecare camera cu toaleta proprie, dar si de un restaurantmodern, teren de sport. Felicitari tuturor celor de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret pentru modul în care administreaza aceasta baza si pentru faptul ca se afla de doi ani pe primul loc la nivel national într-un clasament realizat de catre Ministerul Tineretului si Sportului.

sursa www.bzi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

E definitiv: şefii Hârlăului acuzaţi de fapte de corupţie rămân în arest la domiciliu

Redacția

Pregătiri în toi pentru Zilele Oraşului. Administratorii parcurilor de distracţii îşi fac loc pe zona pusă la dispoziție

Teona Gherasim

Legea serviciului de apă-canal a fost modificată: contracte individuale cu apometre radio sau cu apometre pe casa scării! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site