NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ursu a revenit asupra unor restricții pe mijloacele de transport. Toți călătorii sunt preluați!

Managerul CLP EcoServ SRL, societate care asigură transportul public în comun din Pașcani, a revenit asupra celei mai importante măsuri luate de ieri dimineață, pe mijloacele de transport în comun. Vorbim de aceea prin care se permitea accesul unui număr de 15 călători în mijloacele de transport public.

Măsura a fost luată fără o analiză în prealabil a textului de lege.

“Autobuzele au fost dotate cu dispenser și dezinfectant , de asemeni au fost  colantate cu avertizoare pentru purtarea măștii în mod obligatoriu, iar la ușile de urcare a fost delimitată distanța dintre pasagerii care așteaptă urcarea în autobuz prin marcarea de dungi cu vopsea portocalie la 1,5 m . Menționăm că și stațiile de autobuz au fost colantate cu avertizoare”, spune managerul Leonard Ursu.

Cât privește conținutul anunțului de ieri, acesta a fost pus pe neconcordanțele legislative. Ursu este de părere că măsurile de distanțare nu sunt obligatorii în mijloacele de transport, ci doar purtarea măștii și repectarea normelor cu privire la dezinfectarea călătorilor.

“Am purtat discuții cu cei de la Iași care se ocupă de transportul public, sunt în aceeași situație. Mai mult, Direcția de Sănătate Publică nu ne-a transmis nici un document cu privire la deplasarea călătorilor în interiorul mijloacelor de transport”, mai spune Leonard Ursu.

Reamintim că decizia luată ieri a stârnit un val de nemulțumiri în rândul cetățenilor, care utilizează aceste mijloace de transport în comun.

Advertisements

Related posts

Ședință CL: Vot negativ pentru facilitățile propuse de primar

Marius Parteni

Primarul promite cisterne cu apă pe străzile neasfaltate

Irina Gherasim

Mafia terenurilor din Primăria Pașcani: Suprafața destinată oborului, cultivată cu porumb. Autorităţile se fac că nu înțeleg!

Marius Parteni
Încarcă...