NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Un traficant de droguri din Târgu Frumos a fost reținut de polițiști

Un student din Târgu Frumos a fost prins cu un kilogram de canabis. Acesta a cultivat canabisul intr-o seră mică dintr-o pădure din Băiceni, comuna Cucuteni. Băiatul are vârsta de 21 de ani şi se numeşte Cosmin Petru Bălan. 

Acesta a mers zilele trecute în pădure unde a recoltat drogul care urma să fie vândut prin Târgu Frumos, la tineri. Sâmbătă seara, studentul a primit vizita poliţiştilor de la Antidrog şi a procurorilor de la DIICOT Iaşi. “La data de 23 octombrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în oraşul Târgu Frumos, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc. În urma percheziţiei, au fost ridicate 1,05 kilograme de plante de canabis în stare naturală, 69,2 grame de canabis, 49 de doze de canabis, în cantitate totală de 49 de grame, droguri ce ar fi fost destinate comercializării în oraşul Târgu Frumos. De asemenea, au fost ridicate un telefon mobil, o cartelă SIM, un laptop, un hard disk, un cântar electric, seminţe de canabis şi înscrisuri. Un bărbat a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar la acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

ziaruldeiasi.ro

  
Advertisements

Related posts

Spital Târgu Frumos: Modificări în programul medicilor. Noi cabinete în Ambulatoriu

Oana Cordoneanu

Începe modernizarea căilor pietonale din Târgu Frumos

Ema Roman

Primele 4 cazuri de COVID-19 confirmate la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...