NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

“Uniţi pentru Bobo”! Apel umanitar pentru recuperarea medicală a unui tânăr din Paşcani

Un tânăr sportiv din Pașcani trece prin momente dificile. În urma unui accident, “Bobo”, așa cum îi spun toți cei care îl cunosc, s-a lovit la cap și a fost operat pe creier înt-un spital din Germania.  

Sunt momente grele în viața familiei tânărului. Tratamentul și spitalizarea sunt foarte costisitoare. Pe rețelele de socializare sunt mesaje de rugăciune, încurajare, dar și un apel la sprijinul semenilor.

CONT EURO: CHIHAIA GABRIELA MAMA LUI (Gabriella Vacaru )

IBAN IT43A0103024504000001255761

Advertisements
  

C/C N 12557.61.  Acestea sunt conturile unde pot fi făcute donații.

Alexandru Crețu, fotbalistul din Valea Seacă, care activează acum pentru Universitatea Craiova, este și el printre cei care încearcă să ofere un sprijin. A scos la licitație un tricou cu semnăturile tuturor coechiperilor. Licitația începe de la 250 lei și se încheie joi, la ora 23:59.

Advertisements

“Bobo, cum îi spun prietenii, a suferit un accident, care i-a marcat viața și i-a spulberat visul de a deveni un bun fotbalist. Acesta locuia în Italia alături de familie, dar s-a gândit să îți facă traiul mai bun și a decis să plece în Germania, la muncă. Însă, cu 2 zile înainte de a se angaja, a avut un accident, în urma căruia s-a lovit puternic la cap, afectând craniul. După acest eveniment, Bobo a intrat în comă. A suferit o intervenție chirurgicală pe creier, are oasele feței sfărmate, mandibula și coastele sunt rupte, iar ficatul este și el afectat. Cu toate acestea, pericolul de moarte a trecut. Bobo are șanse mari la viață, însă recuperarea este grea și foarte costisitoare”, scrie pe pagina fotbalistului.

Bogdan Văcaru (Bobo) se afla săptămâna trecută în Germania. A ieşit la o plimbare cu bicicleta şi a suferit un accident.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Razie in randul transportatorilor

Redacția

Distracție la săniuș încheiată la spital

Redacția

Un polițist din Mureș le cumpără pâine bătrânilor din banii săi și le face poezii pe timp de pandemie

Redacția
Încarcă...