NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Un tânăr este dat în urmărire, după ce a evadat din Centrul de Servicii Sociale Târgu Frumos

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Târgu Frumos este dat în urmărire de autorități, după ce a evadat. Sebastian Florinel Necoară a evadat din masura arestului la domiciliu, din Centrul de Servicii Sociale Târgu Frumos. Conform Poliției, tânărul are 1,70 m înălțime, atletic, păr negru, ochi albaștri.

În 2020 tânărul  a furat două autoutilitare, în aceeași zi, din curtea unei societăți comerciale din județul Neamț.  Furtul a fost comis în ziua de 26 octombrie, când adolescentul a intrat în curtea firmei, apoi într-un birou de unde a furat cheile de rezervă ale celor două autoutilitare.

Legea​ privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale a intrat în vigoare vineri, 21 mai 2021. Astfel, agresorii cercetați penal sunt obligați să poarte brățări electronice. Persoana aflată în arest la domiciliu are obligaţia de a nu părăși imobilul, iar nerespectarea de către aceasta a itinerariului sau a condiţiilor de deplasare va constitui infracţiunea de evadare, urmând a se aplica regulile privind concursul de infracţiuni.

Advertisements

Related posts

Evaziune fiscală în curtea societăţii primarului din Târgu Frumos

Redacția

Primii colindători la Primăria din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Biblioteca Târgu Frumos: Expoziție de mărțișoare confecționate din semințe

Oana Cordoneanu
Încarcă...