RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânăr din Valea Seacă, identificat de polițiști după ce a furat un laptop


Un tânăr în vârstă de 18 ani din Valea Seacă este cercetat, după ce a furat un laptop. Vineri, 3 iulie, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Seacă au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei societăţi comerciale din aceeași localitate, despre faptul că în noaptea de 02/03 iulie 2015 persoane necunoscute au pătruns în interiorul societății, prin forţarea uşilor de acces, de unde au sustras un laptop în valoare de 1500 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”furt calificat ”. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate a fost identificat bănuitul comiterii faptei: un tânăr de 18 ani din comuna Valea Seacă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, iar la finalizarea acestora dosarul va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propunere procedurală.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Crimă pentru 30 de lei. Pensionar ucis chiar de cel pe care îl cinstise

Redacția

Start al Campaniei I.J.P. Iași privind violența în școli

Redacția

Pastor septuagenar din Berlin, jefuit şi ucis în chinuri de doi români. „Nu s-au oprit nici când bietul om nu mai respira”

Redacția
Încarcă...