RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânar de 20 de ani a nenorocit o bătrână din Târgu Frumos, după ce a strâns-o de gât și a violat-o cu sălbăticie! Femeia a ajuns la spital

Un tanar in varsta de 20 de ani a violat cu bestialitate o batrana in varsta de 71 de ani. Anul trecut, Daniel Clanetariu a intrat in casa batranei din Targu Frumos, a lovit-o si a violat-o. Femeia a fost gasita in propria casa de nepotul ei, care a venit sa o viziteze. Vazand starea in care se afla bunica, acesta si-a dat seama ca a fost agresata si a facut o sesizare la 112.

 

In urma apelului, anchetatorii, dar si un echipaj medical s-au deplasat la fata locului, iar medicii au decis ca victima trebuie transportata de urgenta la Spitalul “Sf. Spiridon” Iasi. Doctorii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, insa aceasta avea si urme de sugrumare.

  

Batrana a povestit ca a fost agresata de catre un tanar pe care nu il cunoaste si ca a incercat, in repetate randuri, sa se apere de acesta. In cele din urma, a fost doborata de loviturile repetate pe care agresorul i le-a aplicat. Tot victima a sustinut ca infractorul a incercat sa o sugrume si i-a spus nepotului ca a fost violata.

Prins dupa cateva luni

Politistii din Iasi au reusit dupa cateva luni sa puna mana pe agresor. Batrana nu a putut oferi informatii despre el, iar asta nu a facut decat sa ingreuneze ancheta. Totusi, oamenii legii au reusit sa-l identifice pe agresor. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile si este cercetat pentru viol si violare de domiciliu.

“Tanarul banuit de comiterea infractiunilor de viol si violare de domiciliu a fost identificat si arestat preventiv”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Un alt tanar, in varsta de 24 de ani din Iasi, a fost prins de politisti la inceputul acestui an chiar in patul femeii pe care o violase. Grozavia s-a petrecut in satul Vanatori, din comuna Popricani. Femeia in varsta de 68 de ani care a fost batjocorita locuia singura si are grave probleme de handicap.

Mihai Moisanu in varsta de 24 de ani a petrecut la o discoteca din comuna Popricani, iar, in drum spre casa, s-a oprit la poarta batranei. A intrat in casa femeii, a lovit-o cu salbaticie, iar mai apoi ar fi violat-o. Maricica Pelin, femeia batjocorita, a reusit sa scape din mainile agresorului si a mers la o ruda, unde ar fi povestit totul. In tot acest timp violatorul dormea linistit pe patul femeii.

 sursa www.bzi.ro

Related posts

Tineri din Todirești reținuți după ce au furat un cal

Redacția

Bătaie în Parcul Municipal. Pășcănean amendat pentru că a lovit cu pumnii un tânăr

Oana Cordoneanu

Patru copii din Stolnicei Prăjescu au rămas orfani. Tatăl s-a spânzurat astăzi, mama a murit în urmă cu câteva luni

Oana Cordoneanu
Încarcă...