NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un sucevean a chinuit o copilă de 11 ani, ca să mărturisească un furt. A bătut-o cu lopata, a dezbrăcat-o și ținut-o în frig

Un bărbat a fost arestat preventiv, ieri, de Judecătoria Gura Humorului, pentru o faptă comisă în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, individul a bătut şi şantajat un copil în vârstă de doar 11 ani.

Bărbatul este acuzat de procurori de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv lovire sau alte violenţe, șantaj şi lipsire de libertate.

Copilă de 11 ani, sechestrată și bătută

Acesta l-ar fi sechestrat timp de 4 ore, l-ar fi ţinut dezbrăcat în frig şi l-ar fi stropit cu apă pe copilul in vârstă de doar 11 ani. Intenţiona, astfel, să-l facă să mărturisească un furt pe care l-ar fi comis minorul în firma sa. Astfel, în momentul în care l-a întâlnit a hotărât să-și facă singur dreptate.

Procurorii au mai stabilit că, în aceeaşi perioadă, cât a fost sechestrat minorul, bărbatul l-a și agresat fizic copilul, aplicandu-i mai multe lovituri ce au necesitat aproximativ 5 zile de îngrijiri medicale, conform medicilor. Faptele pentru care este acum arestat bărbatul pentru 30 de zile s-au petrecut în luna februarie a anului trecut, în 2021.

Advertisements
  

Lovită cu o coadă de lopată peste mâini

“În fapt s-a reţinut că la data de 25.02.2021 în intervalul orar 15.30 -19.30 inculpatul a luat-o cu forţa pe persoana vătămată minoră în vârstă de 11 ani în timp ce aceasta din urmă se afla în apropierea sediului societăţii comerciale pe care o administrează situat în oraşul Gura Humorului, a condus-o şi introdus-o împotriva voinţei sale într-o anexă a societăţii comerciale, unde a privat-o de libertate o perioadă de aproximativ patru ore, timp în care a supus victima la tratamente degradante, respectiv a ţinut-o în frig dezbrăcată, întinsă pe pardoseală şi a udat-o cu apă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, potrivit news.ro.

Procurorii au mai stabilit că în aceeaşi perioadă bărbatul a agresat copilul.

Advertisements

“De asemenea, în împrejurările descrise mai sus, în intervalul orar 15.30 -19.30, a exercitat în mod repetat violenţe asupra persoanei vătămate minore, respectiv a lovit-o cu pumnii şi picioarele la nivelul feţei şi corpului, a lovit-o cu o coadă de lopată peste mâini şi a lovit-o cu capul de o usă, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale şi totodată a constrâns-o prin ameninţări şi acte de violenţă pe persoana vătămată minoră, în timp ce se afla împotriva voinţei sale în anexa societăţii comerciale, să se dezbrace şi să mărturisească săvârşirea unei infracţiuni de furt presupus a fi comis la data de 24.02.2021, context în care a înregistrat-o audio-video cu telefonul mobil personal”, se mai arată în informarea procurorilor. 

observatornews.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Poliția a depistat în trafic un pășcănean care de beat ce era nu a putut sufla în etilotest

Marius Parteni

CNAIR: Valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă

Redacția

Hotărârile judecătoreşti, transmise prin e-mail în toate procesele civile

Redacția
Încarcă...