NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Un român a fost ales primar într-o localitate din Germania

Un bărbat născut în judeţul Bistriţa-Năsăud a fost ales primar al comunei Ivenack, din Germania.
Ştefan Guzu s-a născut pe data de 18 septembrie 1967 în comuna Poiana Ilvei, iar din anul 1997 a activat în poliţia germană. Guzu şi Frank Etzolt, un alt poliţist german, sunt vicepreşedinţi ai Asociaţiei de Prietenie Germano-Romana Neubrandenburg-Bistrita, înfiinţată la iniţiativa lui Manfred Dachner, parlamentar german, care este cetăţean de onoare al municipiului Bistriţa, din anul 2010.

 
Noul primar al comunei Ivenack este iniţiatorul relaţiilor de parteneriat dintre Politia Neubrandenburg şi Politia Bistriţa-Năsăud, relaţie care s-a dezvoltat în cei peste 10 ani în plan social, cultural şi sportiv. Colegul său, Frank Etzolt, a fost poliţist timp de 40 ani, fiind şef al Poliţiei Robel-Muritz, pensionându-se pe data de 30 iulie 2013.
Ivenack este o comuna în districtul din Mecklenburg Vorpommern. Comuna este situata la nord-vest de oraşul Neubrandenburg.
 
 
Citește și: {loadposition articlescategoryload}
Advertisements

Related posts

Dacian Cioloș SOMEAZĂ Guvernul Orban să ia URGENT lecții de la specialiști în comunicare: Marcel Vela nu a inspirat fermitate

Redacția

Dragnea, atac dur la Iohannis, pe tema plăcuţelor anti-PSD: Să îşi ia numărul acela de înmatriculare şi să şi-l pună pe piept

Redacția

Iohannis a zdrobit-o pe Dăncilă! PSD în colaps! Estimare IRES: 66,5% la 33,5%

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site