NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Un român a fost ales primar într-o localitate din Germania

Un bărbat născut în judeţul Bistriţa-Năsăud a fost ales primar al comunei Ivenack, din Germania.
Ştefan Guzu s-a născut pe data de 18 septembrie 1967 în comuna Poiana Ilvei, iar din anul 1997 a activat în poliţia germană. Guzu şi Frank Etzolt, un alt poliţist german, sunt vicepreşedinţi ai Asociaţiei de Prietenie Germano-Romana Neubrandenburg-Bistrita, înfiinţată la iniţiativa lui Manfred Dachner, parlamentar german, care este cetăţean de onoare al municipiului Bistriţa, din anul 2010.

 
Noul primar al comunei Ivenack este iniţiatorul relaţiilor de parteneriat dintre Politia Neubrandenburg şi Politia Bistriţa-Năsăud, relaţie care s-a dezvoltat în cei peste 10 ani în plan social, cultural şi sportiv. Colegul său, Frank Etzolt, a fost poliţist timp de 40 ani, fiind şef al Poliţiei Robel-Muritz, pensionându-se pe data de 30 iulie 2013.
Ivenack este o comuna în districtul din Mecklenburg Vorpommern. Comuna este situata la nord-vest de oraşul Neubrandenburg.
 
 
Citește și: {loadposition articlescategoryload}
Advertisements

Related posts

Deputații au adoptat moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii

Redacția

Parlamentul a decis: criminalii, violatorii şi tâlharii au interzis la liberare condiţionată. Ce mai prevede legea

Redacția

Răspunsul consilierului Bodoașcă la acuzațiile formulate de Sorin Olariu (PMP):”Nu este normal să apelezi la asemenea „optimizări” fiscale”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site