RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un pui de urs a fost salvat de jandarmii băcăuani după ce se urcase într-un copac de frica unor câini / A fost botezat ”Norocel”

Un băcăuan a sunat la 112 pentru a chema autoritățile să salveze un pui de urs, refugiat într-un copac, de teama unor câini, relatează AcumTV.

Alertat de lătratul insistent al câtorva câini, un locuitor din zona Coada Lacului de lângă orașul Dărmănești, județul Bacău a vrut să afle motivul agitației acestora. Apropiindu-se de copac spre coroana căruia lătrau câinii, bărbatul a observat puiul de urs.

Jandarmii s-au deplasat în scurt timp, iar la sosirea acestora, ursulețul a coborât din copac, fiind preluat de membrii echipajului.

”M-a impresionat foarte mult când acest micuț pui de urs a venit fără teamă către noi și mă bucur că l-am putut salva. Mulțumesc persoanei care a apelat numărul unic de urgență 112 și a făcut posibilă salvarea, deoarece nu ar fi supraviețuit în pădure fără mama sa, având în vedere vârsta mică pe care o are. Puiul este bine în acest moment, este vioi și în grija specialiștilor”, a spus plutonierul adjutant Gherasimescu Cristian, subofițer operativ în cadrul Inspectoratului de Jand

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CNAIR a lansat consultarea publică a traseului autostrăzii Ploieşti – Braşov

Redacția

7.216 persoane vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore

Redacția

Poliția din Timișoara folosește o dronă pentru cercetarea accidentelor rutiere

Redacția
Încarcă...