NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un protocol care stă să explodeze. Scandal și amenințări cu moartea pe malul Siretului între doi proprietari de teren care revendică aceeași suprafață. Doi funcționari ai Primăriei Pașcani au mers în acea zonă însoțiți de polițiști pentru a da explicații

Scandal pe malul Siretului între doi proprietari de teren care revendică aceeași suprafață, ca urmare a unei decizii a Prefecturii Iași. Vorbim de protocolul de trecere a unor suprafețe de teren din administrativul comunei Vânători la Primăria Pașcani.

După ce a fost realizată grănițuirea de către reprezentanții autorității locale cei care au lucrat terenurile ani de zile nu acceptă ideea că au rămas fără vechile suprafețe. În urma acestei situații au rezultat mai multe plângeri care au fost depuse la Poliția Pașcani.Astăzi, Vasile Leahu și Vasile Prisecaru, doi funcționari ai Primăriei Pașcani, însoțiți de agenți ai Poliției au mers la fața locului pentru a discuta cu oamenii.”Nu recunosc grănițuirea. Spun că e terenul lucrat și moștenit de ei. De aceea am luat cu noi și Poliția”, a explicat Vasile Leahu, funcționar al Primăriei.

 Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași a confirmat pentru Actualitatea Tv că există un dosar de tulburare de posesie. “În cauză există un dosar penal. Au fost audiate mai multe persoane. În funcție de rezultatele anchetei se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ.

  

 Situația acestor suprafețe de teren au fost făcute cunoscute și prefectului Județeului Iași, în timpul audiențelor de la Pașcani. Romeo Olteanu a solicitat atunci autorităților din Vânători și Pașcani să refacă măsurătorile.     

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sute de bănci și coșuri de gunoi vor fi amplasate pe Esplanadă, scările mari și mici

Marius Parteni

Comuna Hărmănești are un nou secretar

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe mai multe străzi străzi din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site