NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Gabriela Nedelcu reconfirmată președintă la organizația de femei din PSD

Femeile din PSD Pașcani au avut ieri programată ședința de alegeri, prilej cu care a fost aleasă președinta și celelalte membre din Biroul Executiv local.

 În urma acestor alegeri, Gabriela Nedelcu a fost reconfirmată în funcția de președinte, ea fiind singura care și-a depus candidaturaîn acest sens. Alături de ea din Biroul Executiv mai fac parte alte 17 persoane. La următoarea ședință a acestui  for urmează să fie alese 5 vicepreședinte și un secretar.

Menționăm faptul că la ședința de alegeri  a organizației a participat Vasile Axinte, vicepreședinte PSD și Gică Zanet, secretar al organizației. A lipsit primarul Dumitru Pantazi, cel care pe data de 1 octombrie va cere votul pentru un nou mandat de președinte al organizației, asta deși are mai probleme cu justiția fiind trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupție, al cărui prejudiciu este de aproximativ 500.000 de euro.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Vezi ce poreclă a primit Gică Zanet de la prezentatorii “Zilelor Municipiului”

Răzvan Grecu

Comunicat de presă senator Constantinescu: Construirea unui bloc ANL în Scobinți. Situația stocurilor și problema alimentelor de bază

Redacția

Petru Movilă: „Drumurile din județ sunt jalnice!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site