NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un pădurar a fost omorât de viespi

Un pădurar a murit sâmbătă după ce a fost înţepat de viespi, după cum au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

 

El a fost găsit în stare de inconştienţă, într-o pădure din Murgeni, la faţa locului fiind trimise două echipaje medicale.

‘Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată, echipajele de la faţa locului declarând decesul’, a precizat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, pădurarul avea 47 de ani şi o activitate de aproape 30 de ani la Ocolul silvic Epureni (angajat din anul 1990). El era în pădure şi tăia lemne cu drujba, dintr-o zonă din care se vinde material lemnos pentru populaţie.

Aurel a activat în cadrul Direcţiei Silvice Vaslui, Ocol Silvic Epureni, Districtul nr. 1 Banca, canton silvic Banca. Era tatăl a două fete, una de 22 de ani, cealaltă de 10 ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

 

sursa observator tv.ro

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Ștrandul a stat închis și în acest weekend. Iată motivele invocate!

Marius Parteni

Voluntarii Peace Corps Romania au fost centrul atenției în cadrul vernisajului de fotografie de la Casa de Cultură (GALERIE FOTO)

Răzvan Grecu

Pachetul de tigari se va scumpi cu 2 lei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site