NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Un nou club de dans inaugurat cu Cha Cha (VIDEO)

De astăzi înainte, păşcănenii, copiii de toate vârstele, dar şi adulţii, vor avea la dispoziţie încă un loc unde să înveţe să danseze.

 

Vorbim despre ,,WOW Dance Studio’’, un nou club de dans sportiv care a fost inaugurat astăzi, începând cu ora 14.30, pe strada Eugen Stamate, din zona deal.

  

Astfel, mai mulţi copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani, au venit cu fluturaşele promoţionale, care au fost împărţite de organizatori trecătorilor pe stradă, pentru a beneficia de o primă lecţie gratuită de dans.

Instructorul, Andrei Romega, a început printr-o şedinţă de 15 minute de încălzire cu elevii săi, după care a început să-i înveţe paşii de Cha Cha. Spre finalul acestei şedinţe, copiii au putut, de asemena, exersa puţin şi din paşii celebrului Vals Vienez.

Advertisements

Noua locaţia nu şi-a fixat încă programul lecţiilor, acestea urmând a fi programate în funcţie de disponibilitatea participanţilor. Pe lângă cursurile de dans sportiv, printre care se mai numără şi alte stiluri, respectiv Quick Step, Slow Fox, Passo Doble, Latino, Rumba, Samba, Clubul WOW propune viitorilor elevi şi lecţii de Hip-Hop, Popping, R&B, dans contemporan şi inclusiv lecţii de Zumba şi Aerobic.

Advertisements

{flv}diverse/inaugurare sala dans{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Gabriela Szabo, demisă de la conducerea CSM București. Nicușor Dan trimite Corpul de Control

Redacția

Fotbaliștii de la Liceul Miron Costin, victorioși la Olimpiada Sportului Școlar de gimnaziu

Teona Gherasim

Tragedie în Grecia: Un fotbalist a fost găsit mort în maşină. Avea mâinile legate și o frânghie la gât

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site