RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un monstru de tată. Și-a izbit copilul de pereți și l-a băgat în comă

Un copil de 5 ani a ajuns in coma la spital dupa o cearta intre parinti. Orbit de furie, tatal l-a izbit de pereti pe micut.
Agresorul s-a enervat cand a ajuns acasa si a gasit-o pe femeie cu un alt barbat. Cei doi s-au certat, iar femeia a plecat cu barbatul care era in curtea casei.

Tatal micutului a mers cu baietelul in brate la cei doi si i-a spus femeii, Andreea in varsta de 23 de ani, sa-si ia copiii daca vrea sa plece de acasa si au inceput iar sa se certe.

Potrivit vecinului, tatal, Stoian Decebal l-a izbit pe copil cu capul de pereti, insa a spus ca baiatul i-a scapat din brate. Copilul a suferit traume grave la cap si a fost dus de urgenta la spital.

  

 Tatal bataus, in varsta de 50 de ani, a fost condamnat la  puscarie pentru furt si eliberat in luna ianuarie 2013. Andreea Stoian a fost batuta seara trecuta de catre sot. Femeia a reusit sa fugă cu unul dintre copii, în varsta de trei ani si jumatate, la o verisoara de-a sa, tot din Bals.

 Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru lovire. Politia si cei de la Protectia Copilului au deschis o ancheta pentru a vedea daca cel de-al doilea minor al familiei mai poate sa ramana in grija parintilor.

Copilul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie, dupa care a fost trimis la Neurochirurgie împreuna cu mama. DGASPC a propus femeii sa ramana într-un centru de violenta domestica. Reprezentantii Directiei ii pot acorda  victimei asistenta juridica în caz de divort.

sursa Romania Tv si Ziarul de Iasi

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Cristian Rățoi, coordonatorul Pro România Pașcani, s-a alăturat campaniei umanitare de ajutorare a unei familii sărmane din Topile

Răzvan Grecu

O mie de luptători ceceni sunt în drum spre Ucraina, transmite liderul cecen Ramzan Kadîrov

Redacția

Disperare pentru locatarii blocului S2. O femeie moartă a fost ridicată din casă după trei zile. Poliția a venit, a constatat și a plecat (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...