NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat din Vaslui şi-a dat de mai multe ori foc la casă, însă pompierii o stingeau repede, de fiecare dată. Aseară a reuşit, într-un final

Dorinţa cea mai mare a unui vasluian era să-şi dea foc la casă, iar bărbatul a făcut tot ce i-a stat în putinţă să facă acest lucru. Doar că pompierii îi stricau planul de fiecare data şi stingeau focul în scurt timp.

A treia oară, cu noroc

Bărbatul, care este din Mireni, a încercat de două ori să-şi dea foc la casă, fără succes. Pompierii bârlădeni interveneau excepţional şi stingeau în timp record flăcările. Apoi, proprietarul scotea apa din casă şi probabil se apuca din nou de plănuit următoarea încendiere.

Aseara a reuşit. A treia oară, vasluianul i-a prins pe picior greşit pe pompierii detaşamentului Bârlad, care tot au ajuns la timp să salveze anexe, o hală şi alte bunuri.

Totuşi, vasluianul a avut un motiv bine întemeiat pentru care a tot încercat să-şi dea foc la casă, având în vedere că şi-a scos din locuinţă toate bunurile de valoare, sau care însemnau ceva pentru el, apoi a dat foc locuinţei.

  

O problemă de familie

Localnicii spun că este vorba despre o problemă pe care o are bărbatul cu fosta nevastă şi copiii, care l-au părăsit cu toţii, dintr-un motiv încă necunoscut.

„Azi noapte, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Mireni, comuna Coroiești. La sosire echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la o locuință și exista pericolul de propagare la un alt imobil învecinat precum și la o hală în care se afla parcată o combină agricolă. Nu au fost găsite persoane rănite sau intoxicate cu monoxid de carbon sau alte gaze toxice. Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru lichidarea incendiului din locuință, iar cel de-al doilea, pentru protecția proprietăților și bunurilor aflate în pericol. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat. Au ars acoperișul din tablă pe astereală din lemn și întreaga locuință (aproximativ 150 metri pătrați) precum și toate bunurile aflate în interior. Au fost salvate hala, combina agricolă din interiorul acesteia și o locuință aflată în apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere”, informează pompierii bârlădeni.

observator

Advertisements

Related posts

996 de români, angajați ai celui mai mare abator din Germania, sunt infectați cu coronavirus

Redacția

(Video) Inconștiență la volan: Un bărbat a fost filmat în timp ce conduce cu fetița lui în brațe

Redacția

Ludovic Orban: Dacă Parlamentul respinge starea de alertă, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Redacția
Încarcă...