RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din Moțca amendat, iar altul din Stolniceni a rămas fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au acționat în perioada 3- 5 august, pe raza de competență. Acțiunea acestora s-a bazat pe asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

 

  

Polițiștii au controlat 35 de autovehicule, au verificat 10 atelaje hipo, au legitimat 70 de persoane și au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale.

„În perioada 3-5 august Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au acționat pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost aplicate în cadrul acțiunii acestora 52 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 14 mii de lei dintre care 24 pe linie rutieră, 21 pe linie de ordine publică și 3 pe linie de comerț. A fost reținut un permis de conducere și a fost confiscat 2,5 mc de material lemnos”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

În cadrul acțiunii un bărbat de 30 de ani din comuna Moțca a fost sancționat contravențional deoarece a tulburat ordinea și liniștea publică prin zgomote și larmă și un bărbat de 43 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu a fost sancționat contravențional fiindu-i reținut permisul de conducere, deoarece în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Cozmești  a efectuat neregulamentare o manevră de depășire.

Related posts

Tânăr din Conțești dat în urmărire pentru infracțiuni la regimul circulației

Redacția

Primarul Tătărușului și adjunctul IPJ Iași au trecut pe lângă moarte! Au zburat cu doar câteva zeci de minute înainte de accident, cu același avion care s-a prăbușit!

Marius Parteni

Centrul pentru copii “Sfântul Spiridon” din Târgu Frumos a fost vizitat de polițiști

Redacția
Încarcă...