NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un bărbat amenință ca se aruncă de la etajul 8 al unui bloc

Un ieşean amenință că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din strada Anastasie Panu. Echipajul prezent la faţa locului poartă în aceste momente discuţii pentru a afla motivele ce l-au condus pe bărbat să recurgă la asemenea gest necugetat. Autorităţile au încercat să intre în locuinţa bărbatului. Potrivit martorilor, acesta era dezbrăcat.

Bărbatul locuiește singur, după ce i-a murit nevasta în urmă cu 2 – 3 ani. Martorii afirmă că a mai avut tentative de suicid, însă acum „făcea plaja in balcon”, potrivit declarației bărbatului.

Vecinii precizează că bărbatul, în urmă cu aproximativ jumătate de oră, a fost în piaţa agroalimentară. Acesta s-a dezbrăcat şi s-a aşezat pe balcon cu un picior afară. Crezând că vrea să se sinucidă, locatarii au sunat la numărul unic de urgență 112 sesizând o tentativă de suicid. Bărbatul când a văzut că s-au deplasat la fața locului, s-a îmbrăcat și s-a încuiat în casă.

Vecinii au mai adăugat că bărbatul nu este comunicativ, nevorbind cu niciun locatar. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție. Oamenii legii stau la ușa bărbatului, acesta nevrând să deschidă.

Momentan nu se cunosc motivele ce au determinat persoana la un astfel de gest. La faţa locului este un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

BZI

Advertisements

Related posts

Cea mai bună metodă de impermeabilizare, pentru hidroizolația unei clădiri

Redacția

Reportaj cu camera ascunsă. Cum sunt respectate noile reguli în mall

Redacția

VIDEO: Cum este readusă natura la viață de izolarea oamenilor. Delfinii s-au întors in Italia

Redacția
Încarcă...