NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Utilizatorii de la case, somați de ApaVital! Riscă să rămână fară apă, dacă nu-și mută branșamentele

Consumatorii de la case sunt somați de ApaVital să-și mute branșamentele la o distanță de 1,2 metri față de limita de proprietate. Se pare că acesta este un aspect contractual pe care oamenii nu l-au îndeplinit, motiv pentru care au primit o nouă înștiințare prin care sunt anunțați că au termen limită să reconstruiască aceste cămine, până la data de 10 august 2015.

Ioan Maradin din suburbia Boșteni, strada Bucuriei este unul dintre cei care au primit o astfel de notificare, cu care a venit în audiențe, să o prezinte primarului. Omul a spus că nu înțelege utilitatea modificării pe care el și alți vecini sunt solicitați să o facă, altfel riscând să rămână fără serviciul de apă.

  

„Săptămâna asta am primit o înștiințare să mutăm căminul la poartă. Cei de la Apavital au spus să îl scot înafara porții, însă nu am unde. Trec cu mașina, căruța peste cămin, nu pot. Suntem 5 familii din zonă care am primit înștiințare. Domnul primar a spus că va verifica să vadă despre ce este vorba, apoi va da un răspuns. Eu fac căminul, însă mă costă câteva sute de lei și nici timp nu am”, ne-a declarat Ioan Maradin.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al operatorului ieșean, Răzvan Manolache a precizat că este vorba despre o măsură stipulată în contract, pe care oamenii nu au respectat-o și au trecut peste termenul limită de șase luni de zile.

“Este vorba despre faptul că utilizatorii trebuie să-și construiască un nou cămin de branșament, amplasat în interior, la 1,2 metri distanță față de limita de proprietate. În momentul acesta, ei au căminul de branșament situat la o distanță de aproximativ 20 metri față de limita proprietății, iar operatorul nu poate să intervină în curțile lor, în cazul unor pierderi”, ne-a declarat Răzvan Manolache.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi a mințit! Curtea de conturi nu a dispus interzicerea accesului la News FM și NewsPascani.com pe calculatoarele Primăriei! Șeful instituției de control neagă o astfel de posibilitate și face public documentul incriminat! (DOC)

Răzvan Grecu

Vineri de la ora 10.00 ultima şedinţă ordinară pe 2013

Răzvan Grecu

Gropi pline cu apă, altele semnalizate cu crengi pe strada Nicolae Iorga!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site