NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Uite recomandarea, nu-i recomandarea! Măsurile organizatorice propuse pentru piața deal vin ca urmare a dispozițiilor I.S.U

Autoritățile locale complică mult lucrurile pe marginea subiectului generat de includerea în platoul pieții deal a străzii Eugen Stamate, ce tranzitează locația. Intenția opoziției de a fluidiza traficul și amenajarea unei parcări, s-a lovit de reticența viceprimarului Gabriela Nedelcu.

 

  

 

Consilierul Marius Pintilie (PNL) a susținut astăzi în comisia economic că se impun acele măsuri, discutate în ședința din luna noiembrie. Vorbim de fluidizarea traficului, eliberarea zonelor ocupate de construcții provizorii fără contract și asigurarea unor zone de descărcare a mărfii de către comercianți.

 

Prezent la discuții, viceprimarul Gabriela Nedelcu, a subliniat că toate măsurile care sunt puse acum în practică în ceea ce privește piața deal, sunt conforme cu solicitările I.S.U. Atunci când i s-a solicitat să prezinte recomandările sau solicitările celor de la situații de urgență, nimeni nu a putut proba cu documente.

 

Marius Pintilie a venit cu recomandarea către reprezentanții Primăriei să fie realizat un studiu de către un specialist care să prezinte soluții cu privire la reorganizarea activității. În acel moment viceprimarul Nedelcu a acuzat că nu se dorește implementarea acestor măsuri de către cei din PNL. 

 

Consilierul Vasile Haldan a intervenit și el în discuție și a subliniat că toate măsurile propuse sunt benefice, și trebuie analizate.

 

După discuțiile de astăzi s-a conturat o nouă ipoteză. Chioșcurile din leteralul halei de lactate din zona deal să fie mutate pe trotuarul din fața halei, dar cei din opoziție nu cred în inițiativa șefilor Primăriei.

Advertisements

Related posts

Consultare publică pe proiectul noului cimitir

Redacția

Trei firme au depus oferte pentru reabilitarea străzii Unirii

Răzvan Grecu

Parcarea din fața pieții vale a fost redată cumpărătorilor!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site