RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

TSD Târgu Frumos gândește Eco-Logic! Social-democrații au plantat puieți și au igienizat un cartier

Tineretul social democrat din Târgu Frumos, împreună cu primarul Ionel Vatamanu și alți reprezentanți ai formațiunii politice au participat ieri la o serie de acțiuni intitulate “Târgu-i Frumos”.

 

În jurul orelor 10.00, social-democrații au plantat puieți pe amplasamentul fostei gropi de gunoi din localitate. ”Echipa tinerilor social democraţi, TSD Târgu Frumos, a participat astăzi la evenimentul „Târgu-i Frumos. A fost o zi cu adevărat bună atât pentru organizaţie, care a dat un important test de maturitate, cât şi pentru comunitatea noastră. Tinerii şi nu numai, au devenit din ce în ce mai conştienţi că este nevoie de sprijin continuu pentru a salva mediul în care trăim. Această iniţiativă oferă exact ceea ce tinerii au nevoie: MOTIVAŢIE pentru viitor şi certitudinea că au contribuit concret la o lume mai bună. 
Trebuie menţionat faptul că acest proiect a fost posibil si datorită implicării personale a Domnului Primar Ionel Vatamanu si a Primariei Oraşului Târgu Frumos. Mulțumim si prietenilor din Asociația Asirys pentru organizarea acțiunii „Pădurea Voluntarilor”.
Avem satisfacţia că astăzi nu am plantat doar pomi, ci am plantat si fapte bune în Târgu Frumos”, se arată într-un comunicat al social-democraților.

  

 

Ulterior social-democrații au ecologizat zonele din cartierul unde locuiesc cetățenii care fac parte din Asociația cu numărul 4. Au fost vopsiți copacii și spațiile verzi igienizate. 

Related posts

24 de familii din Târgu Frumos au primit cheile de la noile apartamente ANL

Oana Cordoneanu

Recital cultural-artistic la Biblioteca din Târgu Frumos

Redacția

Cupluri premiate la Târgu Frumos la 50 de ani de căsătorie

Irina Gherasim
Încarcă...