NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trei candidați au trecut de proba dosarelor pentru postul de asistent social, la Primăria Pașcani. Unul dintre ei este fost angajat al administrației locale

Rezultatele selecției dosarelor candidaților, care s-au înscris la concursul organizat de  Primăria Pașcani, au fost afișat astăzi.

Examenul a fost organizat pentru ocuparea postului contractual de execuție de inspector de specialitate (asistent social), gradul II,  din cadrul Serviciului Comunitar de Asistență Socială și Autoritate Tutelară. 

  

În urma selectiei dosarelor depuse de către candidaţi în vederea participării la concursul ce se va desfăşura în data de 09.05.2018, ora 10,00 – proba scrisă  si în maxim 4 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise – interviul, pentru ocuparea unui post contractual de executie de inspector de specialitate (asistent social), gradul II,   din cadrul Serviciului Comunitar de Asistentã Socialã si Autoritate Tutelarã, a fost afișat rezultatul probei de selecţie a dosarelor:

Nr.

Crt.

Numele si prenumele

candidatului

Rezultatul selectiei

 

OBSERVATII

1

CIOBANU Cãtãlin

Admis

 

2

SOFRONE Ramona

Admisã

 

3

CARDAŞ Vasile

Admis

4

CHICA Cristina-Irina

Respinsã

Nu îndeplineşte condiţiile de studii si de vechime, conform prevederilor art.3, lit.:f” din Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzãtor functiilor contractuale si a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plãtit din fonduri publice- aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr.286/2011, cu modificãrile si completãrile ulterioare.

 Vasile Cardaș este fost angajat al Primăriei Pașcani, actualmente pensionar. Acesta a fost inspector în cadrul Serviciului de Asistență Socială. 

 

Advertisements

Related posts

Număr unic pentru a raporta incidentele de securitate cibernetică

Redacția

Pașcani, 31 octombrie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Amenzi drastice pentru cei care nu au repartitoare de caldura

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site