NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tratamentul pentru depresie nu l-a ajutat pe un tânăr din Pașcani. A înghiţit un pumn de pastile

Un tânăr a încercat să-şi pună capăt zilelor folosindu-se de medicamentele din casă. Păşcăneanul în vârstă de 23 de ani este acum în comă, internat în Clinica de Toxicologie a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi şi supravegheat în secţia ATI a unităţii medicale.

Tânărul era în evidenţa unui medic specialist şi fusese diagnosticat cu depresie. Tentativă de sinucidere i-a pus serios viaţa în pericol, întrucât după puţin timp de la ingerarea medicamentelor, victima a rămas inconştientă.

Tânărul a primit primele îngrijiri în Compartimentul de Primire Urgenţe de la Spitalul Municipal din Paşcani, însă a fost transferat la Iaşi pentru că stărea de sănătate i se altera progresiv. „Pacientul este în comă după ingestie voluntară de medicamente diverse. El a fost tratat în UPU, intubat şi ventilat mecanic şi transferat în ATI“, a spus prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

Advertisements
  

sursa ziaruldeiasi.ro

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

După emoțiile cu asigurările de sănătate, românii aflați în șomaj tehnic au descoperit că au probleme și la Casa de Pensii

Redacția

Vitamine și minerale care ar trebui suplimentate în sezonul rece

Redacția

Un îndulcitor cu zero calorii, folosit mai ales în produsele pentru diabetici, crește riscul de deces

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site