NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

TRAIAN BĂSESCU SE ÎNTOARCE LA COTROCENI. Curtea Constituţională a invalidat referendumul

Curtea Constituţională a invalidat astăzi, cu 6 voturi la 3, referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, desfăşurat în  29 iulie. Decizia va fi comunicată Parlamentului care ia act de ea, după aceea Băsescu putând să revină oficial la Cotroceni.

Magistraţii au primit de la Guvern datele referitoare la numărul cetăţenilor înscrişi pe listele electorale după ce au fost actualizate, 34.654 de persoane fiind radiate. Totodată, potrivit cifrelor furnizate de Guvern, sunt peste 3 milioane de români cu drept de şedere în străinătate, iar 512.379 au cărţi de identitate expirate.Judecătorii Curţii Constituţionale sunt la a patra şedinţă în care este dezbătută problema referendumului pentru demiterea preşedintelui, termenul pentru luarea unei decizii fiind amânat de trei ori. Dacă iniţial CCR hotărâse ca verdictul să fie dat pe 12 septembrie, ulterior termenul a fost devansat pe 31 august şi 21 august.

sursa Gandul.ro

  

Citește și:{loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lalele și mărțișoare oferite de tinerii liberali pășcăneni

Redacția

UPDATE: Date finale: prezența la Pașcani, sub 50 %, dar vot zdrobitor pentru demiterea președintelui (FOTO + INFOGRAFIC)

Redacția

C.P.: Crăciunescu este din nou președintele PNL Pașcani. În februarie au loc alegeri!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site