NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tragedie în Bursuc Deal. O femeie și-a pus capăt zilelor, dar a fost găsită abia după două zile!

Din motive rămase încă necunoscute, o femeie de 44 de ani din Bursuc Deal (comuna Lespezi) a ales să-și pună capăt zilelor. Tragedia a fost descoperită doar după câteva zile, de către un consătean alertat de mama femeii care nu știa unde dispăruse fiica sa.

Doina Butea era divorțată și avea un copil. Locuia împreună cu mama sa, Catinca Apostol, de câtva timp. Lucrase în străinătate, dar după ce se despărțise de soț se retrăsese în satul natal, unde lucra cu ziua prin vecini. Potrivit oamenilor, fiul său locuiește în județul Brașov.

În ultima perioadă, Doina Butea îi ajutase pe soții Oneață în gospodărie. De marți seara, însă, nu a mai venit la lucru. De câteva zile nici Catinca Apostol nu o mai văzuse, și încerca să-i dea de urmă pe la toți cunoscuții din sat. Tragedia a lovit pe neașteptate. „Făcea treabă, aducea apă, nevasta e bolnavă. Marți a fost la spălat, seara a plecat. N-a mai venit înapoi, am chemat altă fată. Ieri crăpa fata lemne aici și a auzit plângând în grădină. Când s-a dus, era maică-sa, țața Catinca, plângea că Doina ei n-a venit de două zile acasă. Păi, zic, cred că-i dusă pe undeva. Când colo mă duc azi prin grădină, o văd de la altă partă, uite-așa stătea. Maică-sa nu era acasă, era la biserică. Am chemat-o, «Apostol Catinca!». A venit, s-a uitat ici-colo… pe urmă au luat-o, au dus-o la Pașcani…”, a declarat Gheorghe Vasile Oneață reporterilor NewsPascani.com.

  

Gestul tragic nu a fost anticipat de nimeni. Doina Butea era cunoscută ca o femeie liniștită și harnică. Împreună cu mama ei cultiva grădina unei rude, Ion Palade. Acolo a găsit-o Gheorghe Oneață, în genunchi, atârnată de un gard jos, din scânduri, legată de gât cu o bucată de pânză. „Era o fată liniștită, tot muncea cu ziua, la unul, la altul… A fost despărțită de bărbat și stătea cu mamă-sa, în celălalt capăt de sat. Cine știe ce i-a venit ei, de a făcut gestul ăsta. A descoperit-o vecinul. A venit mamă-sa plângând că n-a venit fata de vreo 3 zile acasă. Și vecinul a spus că poate-i prin păpușoi. A găsit-o spânzurată lângă un gărduț. Era legată de gât cu o cârpă, și-a dat drumul în genunchi”, a povestit Alexandru Turcu.

Advertisements
Advertisements

Mama, Catinca Apostol, a primit îngrijiri medicale pentru a-și reveni din șoc. Poliția face cercetări.

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

COD Galben: România LOVITĂ de VIJELII

Redacția

Incendii de vegetație în apropiere de Pașcani. Apelul pompierilor!

Oana Cordoneanu

Târgoveții sunt invitați, pentru al doilea an consecutiv, să ofere „Un zâmbet pentru fiecare copil”

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site