NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trafic deviat la trecerea de cale ferată spre Blăgești preț de șapte ore

Trafic deviat mâine la trecerea de cale ferată spre Blăgeşti. Timp de şapte ore circulaţia rutieră va fi închisă. Informarea este făcută de către reprezentanţii Primăriei Paşcani. 

 

 

  

Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în planul lucrărilor de reparaţie cu maşini grele de cale, pentru anul 2016 este cuprinsă şi porţiunea de linie CFR Paşcani – Ruginoasa de la km (cfr) : 1+400 – 14+100 linia 610 Paşcani – Iaşi. În cadrul acestor lucrări se va închide din nou circulaţia rutieră peste trecerea la nivel cu calea ferată ce intersectează drumul ce face legătură între Paşcani şi Blăgeşti în ziua de 11.10.2016, timp de 7 ore începând cu ora 8.00. 

Lucrări de aceeaşi natură se vor execută la trecerea la nivel cu calea ferată din imediată apropiere, mai exact trecerea din spatele Kosaromului spre G&B.

În această perioada devierea traficului se va face la pasajul superior cu calea ferată a DN 28 A care face legătură între Paşcani şi Ruginoasa.

Semnalizarea drumului de închidere şi ocolire se va face cu indicatoare rutiere : drum închis, ocolori şi drum în lucru de către agenţi L pentru dirijarea traficului rutier de la Secţia L3 Român – District L3 Paşcani.

Advertisements

Related posts

Lecție pentru Pantazi și consilierii PSD: CJ Iași a blocat majorarea prețului apei. Șeful ApaVital:”Domnii primari au spus să creștem prețul” (VIDEO)

Marius Parteni

La presiunea Actualitatea Tv, terenul de tenis a fost redeschis. Iată condițiile de utilizare!

Marius Parteni

Comunele modifica masterplanul de drumuri al judetului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site