RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toaletarea copacilor din Pașcani se va relua în funcție de vreme și utilajele disponibile

Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Pașcani vor reîncepe activitatea de toaletare a copacilor din municipiu atunci când va fi disponibilă nacela necesară acestei acțiuni, dar și când starea vremii o va permite. Acesta a fost răspunsul dat de viceprimarul Cristian Rățoi în conferința de presă de joi, 13 ianuarie 2022, în cadrul căreia un pășcănean a adresat o întrebare pe acest subiect.

Momentan, administrația locală nu poate stabili un program după care se va face toaletarea deoarece nacela pe care o utilizează este închiriată de la o societate de profil, iar disponibilitatea sa nu este cunoscută din timp.

„Se va continua această activitate de toaletare. Cel mai rău lucru este că nu ne putem face o programare foarte clară pe zile, ore și zone întrucât depindem de acea nacelă pe care o avem spre închiriere. În zilele în care se solicită intervenția firmei într-o altă parte, nacela nu ne este dată, când noi reușim să o prindem atunci ne apucăm de toaletat. Se va continua cu toaletarea în funcție de nacelă și în funcție de starea vremii. Am hotărât ca toaletarea să nu o mai schimbăm dintr-o zonă în alta, adică terminăm zona vale după care vom veni pe zona deal”, a declarat Cristian Rățoi.

Menționăm că, pe lista de investiții a anului 2022 este prevăzută achiziționarea de către Primăria Municipiului Pașcani a unei nacele, prețul estimat al acesteia fiind de 930.000 de lei.

  

Related posts

Primarul este inconștient: A organizat concerte, festivități și evenimente într-o sală ce nu este autorizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență! (DOC)

Răzvan Grecu

Sistemul de colectare a deşeurilor va fi operaţional abia de anul viitor

Redacția

Lucian RUSU: Problema creșterilor de preț la energie poate fi gestionată

Redacția
Încarcă...