NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Tinerii sub 21 de ani pot intra gratis la EURO U21 din Italia şi San Marino, din această vară

 

 

 

Cu mai puţin de o lună până la startul Euro Under 21 din Italia, organizatorii încearcă să atraga un public cât mai numeros pe stadioanele gazdă, din Udine, Trieste, Reggio Emilia, Bologna, Cesena şi San Marino.

 

La turneul final, acolo unde este calificată şi România U21, biletele pornesc de la 5 euro. Mai mult, la punctele de vânzare din cele şase oraşe, se distribuie deja un cupon promoţional, cu care, pe lângă posibilitatea de a achiziţiona bilete la preţ redus, suporterii tricolorilor mai au un beneficiu important. Odată cumpărat un bilet de adult, deţinătorul poate primi până la trei bilete gratuite pentru tinerii sub 21 de ani. Cuponul trebuie convertit în punctele de vânzare Vivaticket sau luat de la casele de bilete ale stadioanelor, începând cu trei ore înaintea meciului.

Bilete şi mai multe informaţii pot fi găsite pe vivaticket.it, preţurile standard fiind 8 euro pentru adulţi, respectiv 5 euro pentru suporterii sub 21 de ani. Uefa Under 21 Championship Italia 2019 se va desfăşura în perioada 16-30 iunie. Pentru prima oară dupa 21 de ani la turneul final european de tineret, România a fost repartizată în Grupa C şi va înfrunta Croţia (San Marino, 18 iunie, 19:30 ora României), Anglia (Cesena, 21 iunie, 19:30 ora României) şi Franţa (Cesena, 24 iunie, 22:00 ora României).

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Eveniment marcat cu succes! Cupa Dan Sălceanu – ediția 2017 și-a desemnat câștigătorii

Ema Roman

S-a stabilit programul partidelor din playofful Ligii a III a. Vezi țintarul pentru echipa locală CSM Kosarom

Răzvan Grecu

În această duminică va avea loc prima ediție a Olimpiadei Sportului Pășcănean

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site