NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tinerii din Ruginoasa vor să se bată. Autoritățile și preoții le cer să renunțe la actele de barbarie (VIDEO)

Delenii și vălenii din Ruginoasa vor cu orice preț să se confrunte în dimineața zilei de 31 decembrie, dar autoritățile fac orice pentru a stopa bătaia cu bâte.

Astăzi la întâlnirea organizată la Primăria din Ruginoasa, a fost invitat chiar și protopopul Pavel Postolachi, pentru a le vorbi tinerilor și celor care stau în spatele acestor confruntări despre cât de important este să fie evitată această situație, care ani la rând a dat naștere unor drame.

La întâlnirea de astăzi de la Ruginoasa, organizată de primarul Ionel Moraru, au participat: prefectul Dan Cârlan, șeful comandamentului de Jandarmi Bacău, reprezentanți ai IPJ Iași, Poliția Pașcani și Secția 6 Rurală . Autoritățile au fost ferme cu organizatorii bătăilor- mascații care vor avea în mână bâte, bice sau alte obiecte contondente. Cine se va încumeta va fi amendat și cercetat penal.

  

Delenii și vălenii au acuzat că prin implicarea autorităților și măsurile impuse se pierde tradiția. Ei au susținut că își doresc să se bată până la sânge.  

{flv}diverse/intalnire bataie ruginoasa{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Distracţie şi voie bună de Zilele Comunei Moțca

Redacția

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni! Incendii la Blăgești, Tătăruși și Stolniceni-Prăjescu

Redacția

Complex Sportiv în comuna Lespezi finanțat prin MLPDA

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site