NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viscolul și ninsorile abundente îngreuneză traficul. Pășcănenii circulă greu, șoferii fac crize de nervi

Viscolul și ninsorile au pus stăpânire pe toată raza municipiului nostru. Încă de ieri seară de la orele 20.00 a început să ningă abundent, iar astăzi toată zăpada depusă a fost spulberată de viscol.  

 La orele amiezii, pe drumurile din Pașcani din cauza zăpezii viscolite șoferii și pietonii au întâmpinat dificultăți în a se deplasa.

  

Probleme au mai întâmpinat șoferii în panta Cefereștilor care le-a dat mari bătăi de cap unora care încercau să urce. Pe marginea părții carosabile există mormane de nisip care ar fi trebuit împrăștiate pe șosea, dar ele erau neatinse. 

Deși au existat recomandări în ceea ce privește condițiile meteorologice, se pare că reprezentanții administrației locale au fost luați prin surprindere, iar în centru, respectiv în Piața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” practic nu se putea circula, din cauza zăpezii.

Mulți s-au plâns de absența ninsorii în perioada sărbătorilor de iarnă, fiind triști că de Crăciun nu a fost zăpadă, însă la trecerea dintre ani aceasta nu va lipsi.

Utilajele administrației locale s-au mobilizat la această oră și se deplasează pe străzile din municipiu și în suburbii pentru a deszăpezi străzile. Nu există până la ora actuală persoane izolate. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Disperare marca Dumitru Pantazi și PSD. Proiectul privind metodologia de facturare a serviciilor de apă, introdus strategic pe ordinea de zi

Marius Parteni

Promisiune neonorată! Temperaturi scăzute în multe școli din Pașcani. Lucrările de montare a centralelor sunt în desfășurare!

Marius Parteni

Pantazi fuge de muncă și responsabilitate! Implementarea programului ”Cornul și Laptele”, rămâne la Consiliul Județean!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site