NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viscolul și ninsorile abundente îngreuneză traficul. Pășcănenii circulă greu, șoferii fac crize de nervi

Viscolul și ninsorile au pus stăpânire pe toată raza municipiului nostru. Încă de ieri seară de la orele 20.00 a început să ningă abundent, iar astăzi toată zăpada depusă a fost spulberată de viscol.  

 La orele amiezii, pe drumurile din Pașcani din cauza zăpezii viscolite șoferii și pietonii au întâmpinat dificultăți în a se deplasa.

Probleme au mai întâmpinat șoferii în panta Cefereștilor care le-a dat mari bătăi de cap unora care încercau să urce. Pe marginea părții carosabile există mormane de nisip care ar fi trebuit împrăștiate pe șosea, dar ele erau neatinse. 

Deși au existat recomandări în ceea ce privește condițiile meteorologice, se pare că reprezentanții administrației locale au fost luați prin surprindere, iar în centru, respectiv în Piața Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” practic nu se putea circula, din cauza zăpezii.

Mulți s-au plâns de absența ninsorii în perioada sărbătorilor de iarnă, fiind triști că de Crăciun nu a fost zăpadă, însă la trecerea dintre ani aceasta nu va lipsi.

Utilajele administrației locale s-au mobilizat la această oră și se deplasează pe străzile din municipiu și în suburbii pentru a deszăpezi străzile. Nu există până la ora actuală persoane izolate. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ger si ninsori in aproape toata tara de Mos Nicolae. Cum va fi vremea de Craciun si Revelion

Redacția

Anunțul făcut de meteorologi. Cum va fi vremea până de Crăciun

Redacția

ApaVital favorizată la Pașcani, în comparație cu societățile din subordinea Consiliului Local: redevență mai mică și scutirea de la plata serviciilor de ridicare a presiunii apei!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site