RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tineri amendaţi pentru scandaluri la discotecă şi pe stradă

Mulți dintre tineri aleg să petreacă sărbătorile în cluburi și discoteci, însă de multe ori acestea se sfârşesc cu scandal. Este şi cazul unor tineri care au provocat scandal la discoteca din suburbia Lunca, în prima zi de Paşte. 

 

  

 Florentin Preutescu şi Răzvan Bălan l-au înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă pe un alt bărbat care se afla la discotecă. La faţa locului a fost solicitat un echipaj de la Poliţia Locală, care după verificări le-au aplicat celor doi câte o amendă de 500 de lei, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.  

De asemenea, în noaptea de 13/14 aprilie poliţiştii locali au mai sancţionat alţi doi indivizi care provocau scandal pe o stradă din zona vale. Florin Voion şi Vlăduț Câtea ţipau pe stradă, în plimbarea lor nocturnă, tulburând astfel liniștea locuitorilor din zonă.  Ei au fost sancționați cu amendă în suma de 100 lei, de persoană.

În această perioadă poliţiştii locali au aplicat 10 sancţiuni, valoarea amenzilor fiind de 2.300 lei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cercetați de polițiștii din Târgu Frumos pentru infracțiuni la regimul rutier

Redacția

Doi români arestați în Mexic pentru clonarea de carduri bancare. Autoritățile investighează posibila lor relație cu Florian Tudor ”Rechinul”

Redacția

Șoc în Poliția Pașcani! Reținerea celor trei polițiști vine după o activitate de prevenție a DGA Iași, pe fapte de corupție! Iată de unde ar fi pornit cazul

Marius Parteni
Încarcă...