NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Terenul de tenis trece în administrarea CSM. Mai beneficiază pășcănenii de gratuități?

Clubul Sportiv Municipal este noul administrator al terenului de tenis, amenajat în spatele blocului Moldova. Consilierii locali urmează să dea votul final pe acest proiect în ședința de miercuri.

 

Primele discuții au avut loc astăzi în ședința comisiei juridice. Aleșii locali au dat un aviz favorabil, dar s-a uitat discutarea unui amănunt important. Este vorba despre accesul iubitorilor acestui sport la teren.

  

Reporterii Actualitatea Tv au încercat să afle dacă accesul la teren se va face necondiționat, sau urmează să fie instituită o taxă.

Directorul executiv al CSM Pașcani, Bogdan Mandric a spus că se va interesa asupra modului cum funcționa în trecut terenul.”Voi merge la Primărie să văd cum funcționa treaba în trecut. Nu știu ce să spun acum legat de accesul la aceast teren”, a spus Mandric.

Menționăm faptul că terenul de tenis din zona deal este singurul de acest fel la nivelul municipiului, realizat din fonduri publice. 

Advertisements

Related posts

Mai multe persoane au ajuns la spital, după ce au fost mușcate de câini. De astăzi angajații de la Gospodăria Comunală se vor ocupa de prinderea maidanezilor

Ema Roman

Axa rutieră strategică 3 Neamţ – Bacău va fi modernizată

Redacția

Conferință de presă Primăria Pașcani, 4 februarie (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site