NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Temperaturile vor exploda în acest weekend. Unde vă puteți răcori?

Meteorologii au anunţat temperaturi extrem de ridicate pentru acest sfârşit de săptămâna, astfel că cei care doresc să se răcorească pot alege bazinele de inot din municipiul nostru, având la dispoziție trei oferte.

 

De exemplu, ştrandul este deschis zilnic între orele 10:00-20:00, iar preţul unui bilet este acelaşi ca şi anul trecut, adică 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru tineri cu vârste cuprinse între 7-18 ani.

Cei care doresc să se refugieze într-un loc ferit de agitaţia oraşului pot vizita piscina Summer Time care se află în vecinătatea restaurantului Grand Castel. Aceasta este deschisă între orele 09:00- 20:00, iar preţul biletului este de 10 lei pentru copii, 25 lei pentru adulţi, iar cei care vor să ocupe un baldachin trebuie să achite 35 lei. Păşcănenii pot opta şi pentru piscina Pabo Sports. 

O altă locaţie recent deschisă în apropierea muncipiului nostru îşi aşteaptă vizitatorii. Piscina Glaris Pool din Târgu Frumos funcţionează în intervalul 10:00-22:00. Închirierea unui şezlong costă 25 lei, iar baldachinul- 100 lei.

Advertisements

Related posts

TNL organizează Karaoke Night

Redacția

Dj Rynno și Sylvia la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic CF “Unirea”

Oana Cordoneanu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 februarie 2020. Venus intră în zodia Berbec

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site