NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Tarifele RCS&RDS in roaming vor fi la jumatatea celor stabilite de UE

RCS&RDS va reduce cu 20%, la 1 iulie, tarifele pentru apelurile initiate in roaming in statele UE, de la 0,20 euro/minut la 0,16 euro/minut (fara TVA), nivel situat la jumatatea pragului maximal fixat de Comisia Europeana, de 0,29 euro/minut (fara TVA).

Advertisements

„Incepand cu 1 iulie 2012, RCS&RDS va reduce tarifele pentru apelurile initiate in roaming in statele Uniunii Europene, de la 0,20 euro/minut la numai 0,16 euro/minut (fara TVA). Tariful se afla la jumatatea pragului maximal fixat de Comisia Europeana pentru apelurile initiate in roaming incepand cu aceasta data (0,29 euro/minut) si cu aproape 50% mai mic fata de tarifele pentru apeluri initiate in UE practicate de alte retele mobile din Romania“, se arata intr-un comunicat al operatorului. Pentru un mesaj scris (SMS) trimis catre Uniunea Europeana, tariful este de 0,05 euro/SMS, comparativ cu 0,09 euro/SMS in oferta celorlalti operatori de telefonie mobila. „Tot din aceasta luna, compania va introduce si serviciul de date mobile in roaming, cu tarife accesibile, similar celorlalte servicii Digi“, se mai spune in comunicat. RCS&RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara.  Compania este controlata indirect de catre omul de afaceri Zoltan Teszari.

 

  

sursa Ziarul de Iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Legea privind majorarea salariilor pentru mai multe categorii de bugetari, promulgată de Klaus Iohannis

Redacția

Dacia cheamă peste 13.000 de vehicule! Modelele afectate

Redacția

Situație „disperată” a chiriașilor din mall-urile închise. Mii de job-uri sunt în pericol, avertizează industria de retail

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site