RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Doar 25 de agenți economici și-au anunțat prezența la Bursa Locurilor de Muncă

Au mai rămas trei zile până la organizarea Bursei Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc la Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu”, vineri, 20 octombrie începând cu ora 09:30.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași, până în prezent, doar 25 de agenți economici s-au arătat interesați să participe la bursă.

Angajatorii le oferă șomerilor pășcăneni un număr de 250 de oferte de muncă, cele mai multe fiind în domeniul industriei și serviciilor.

  

„La bursa locurilor de muncă pentru absolvenți care se va desfășura în data de 20 octombrie 2017 în municipiul Pașcani, angajatorii au venit cu o ofertă de 250 de locuri de muncă. Pentru persoanele cu studii superioare sunt aproximativ 25 de posturi disponibile, între care inginer asistent manager, economist, dar și inginer tricotaje în confecții sau inginer automatist. Domeniile cele mai solicitate sunt industria, urmată de servicii și construcții”, a declarat Adriana Sârghie, purtător de cuvânt al AJOFM Iași.

Agenții economici care doresc să participe la această acțiune pot depune oferte la sediul AJOFM până joi, 19 octombrie sau se pot prezenta direct la eveniment.

Menționăm că în acest moment la nivelul municipiului Pașcani sunt înregistrați un număr de 425 de șomeri.

Related posts

Ca să evitaţi cozile de la agenţiile CFR, vă puteţi cumpăra bilete online

Redacția

Cum să te ferești de cumpărăturile exagerate de sărbători

Redacția

Primăria se mândreşte cu marii contribuabili, dar nu a făcut nimic pentru a-i proteja, cel puţin, în faţa celor de la ApaVital

Marius Parteni
Încarcă...