RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la un an de închisoare cu executare

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la un an de închisoare cu executare de către Curtea de Apel, în procesul în care este acuzat de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, relatează antena3.ro.

În februarie 2012, SOV a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Alături de Sorin Ovidiu Vântu, a mai fost condamnat Ion Ilie Cezar, care va executa cinci luni de închisoare pentru aceeaşi infracţiune.

  

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului General pe 23 mai 2011, fiind acuzaţi că l-ar fi şantajat pe Sebastian Ghiţă.

Potrivit Parchetului General, în perioada martie – aprilie 2011, Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar l-ar fi constrâns, prin ameninţare, pe Sebastian Ghiţă să le remită suma de 150.000 de euro ori să accepte denunţarea unui contract cu scopul obţinerii injuste, în folosul lor de beneficii materiale cu consecinţa prejudicierii părţii vătămate.Cel mai recent termen al procesului a fost pe 7 iunie.

 

sursa antena3.ro

Related posts

Pregătiri de război. Recrutarea obligatorie in Romania

Redacția

ORDINEA CANDIDAȚILOR pe buletinele de vot la alegerile europarlamentare

Redacția

Sorin Olariu și-a lansat programul electoral! Cea mai importantă promisiune: Referendum pentru apă, dacă va fi ales primar!

Răzvan Grecu
Încarcă...