NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Târgul Fermierilor de la Ruginoasa: Dan Constantin – „2013, anul direcțiilor de dezvoltare ale agriculturii românești” (FOTO – VIDEO)


Sute de fermieri și multe oficialități locale și județene, printre care Dan Constantin, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Cristian Adomniție, președintele Consiliului Județean Iași, prefectul și subprefectul Județeului, alături de parlamentari, au participat astăzi la întâlnirea cu marii fermieri din Moldova. Evenimentul a fost organizat în curtea Palatului Alexandru Ioan Cuza din comuna Ruginoasa.

 

Principala temă a discuțiilor a fost strategia de viitor pentru dezvoltarea sectorului agricol. Cei prezenți au primit informații din partea specialiștilor bancari asupra modului cum vor putea obține finanțare pentru susținerea proiectelor, în timp ce reprezentanții județului și ai Guvernului au dat asigurări că se fac eforturi comune ca în România să fie implementate cât mai urgent strategiile de dezvoltare pe acest segment de activitate.

  

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a susținut că anul 2013 este anul în care trebuie stabilite direcțiile de dezvoltare ale agriculturii românești și creat masterplanul de dezvoltare al acesteia.    

Advertisements

 {flv}diverse/targ_agralim_06_06_2013{/flv}

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Băncile încep să ofere credite cu dobânzi mai mici pentru case ecologice. La cât ajunge prețul unei astfel de locuințe „verzi”

Redacția

Patronul Remar Paşcani devine mogulul căilor ferate.Iată cui a dat Fenechiu CFR Marfă

Redacția

Guvernul a modificat Codul Muncii. Sancțiuni aspre pentru „munca la gri” și pentru angajatorii care întârzie plata salariului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site