NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Târgul Fermierilor de la Ruginoasa: Dan Constantin – „2013, anul direcțiilor de dezvoltare ale agriculturii românești” (FOTO – VIDEO)


Sute de fermieri și multe oficialități locale și județene, printre care Dan Constantin, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Cristian Adomniție, președintele Consiliului Județean Iași, prefectul și subprefectul Județeului, alături de parlamentari, au participat astăzi la întâlnirea cu marii fermieri din Moldova. Evenimentul a fost organizat în curtea Palatului Alexandru Ioan Cuza din comuna Ruginoasa.

 

Principala temă a discuțiilor a fost strategia de viitor pentru dezvoltarea sectorului agricol. Cei prezenți au primit informații din partea specialiștilor bancari asupra modului cum vor putea obține finanțare pentru susținerea proiectelor, în timp ce reprezentanții județului și ai Guvernului au dat asigurări că se fac eforturi comune ca în România să fie implementate cât mai urgent strategiile de dezvoltare pe acest segment de activitate.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a susținut că anul 2013 este anul în care trebuie stabilite direcțiile de dezvoltare ale agriculturii românești și creat masterplanul de dezvoltare al acesteia.    

 {flv}diverse/targ_agralim_06_06_2013{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

După 25 de ani: Ce a rămas din fostele fabrici din Pașcani și Iași

Redacția

KOSAROM creşte spectaculos: a angajat încă 200 de oameni şi pregăteşte ferme noi de 15.000.000 euro

Redacția

Plata TVA la încasarea facturii se va aplica de la 1 ianuarie 2013

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site