RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pe 14 iunie formația „Alternative” va concerta pentru pășcăneni

În orașul nostru, atunci când rostești cuvântul „alternative”, majoritatea adolescenților reacționează imediat, deoarece se gândesc la trupa cu același nume, care are deja vechime în cântatul de rock din orașul nostru.

 

Trupa în discuție are un spațiu al ei pentru repetiții la subsolul Casei de Cultură „Mihail sadoveanu”, de aceea, a putut fi auzită întâmplător, aproape în fiecare seară, de către pășcănenii care, în drumul lor, trec prin zona instituției de cultură.

  

Spectacolul, care va avea loc în seara de vineri, 14 iunie în sala mare a Casei de Cultură și promite a fi unul incendiar. Pentru a participa la audiție, iubitorii de rock din Pașcani vor trebui să scoată din buzunar suma de 6 lei.

Cărui adolescent nu-i plac acordurile unor chitare înfierbântate, așa cum le place rock-erilor? Pe 14 seara vă așteptăm la un concert al formației „Alternative”, care este extraordinar de fiecare dată”, a declarat Mărioara Preutu, directoarea Casei de Cultură din Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

De astăzi ar trebui să cumpăraţi alimente şi sucuri mai ieftine. TVA este 9%

Redacția

Incendiu devastator la o casă din județul Iași. Cinci butelii GPL scoase din flăcări, de pompieri (FOTO-VIDEO)

Redacția

Caz în atenția Poliției Locale: O mașină a Gospodăriei Comunale s-a plimbat astăzi în voie pe trotuarul străzii „Ștefan cel Mare”, pentru că șoferului i-a fost lene să ocolească centrul (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...