RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Tânărul din județul Iași mort în Congo va ajunge miercuri acasă! Familia a anunțat când va avea loc înmormântarea

Petru Cosmin Samolinschi, fost luptător și campion național la lupte libere, ucis în Congo, acolo unde era în misiune, va ajunge miercuri, 3 iulie 2024, acasă, în localitatea Dorobanți, comuna Aroneanu. Tânărul va fi înmormântat sâmbătă, 6 iulie 2024.

Petru Cosmin Samolinschi a fost ucis sâmbătă, 15 iulie 2024, într-un atac cu mortiere. Tânărul a fost ucis de suflul exploziei. Petru Cosmin Samolinschi a activat timp de doi ani în cadrul Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” din Iași, dar din dorința unui viitor mai bun a decis să-și dea dimisia din armată și să plece într-o misiune privată în Congo.

„Pe data de 3, la ora 3:00-4:00, ajunge la Sibiu Petru, iar după îl vor aduce la Iași”, a declarat un apropiat al tânărului.

Familia lui Petru Cosmin Samolinschi a transmis că acesta va fi înmormântat sâmbătă, 6 iulie 2024.

  

„Cu inimile îndoliate, vă anunțăm că începând cu data 04.07.2024, Petru Cosmin Samolinschi va fi depus la Capela Bisericii Sf. Gheorghe – Sat Dorobanți, urmând ca înmormântarea să aibă loc sâmbătă, 06.07.2024, începând cu ora 11.00. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!”, a transmis familia tânărului.

continuare pe bzi.ro

Related posts

Municipiul Iași reintră în scenariul galben pentru restaurante, cafenele și sălile de spectacole

Redacția

Două femei din judeţul Iaşi au murit din cauza gripei sezoniere

Redacția

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași se va desfășura în perioada 6-11 septembrie

Redacția
Încarcă...