RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr reținut după ce a oprit curentul la casa unei vecine și a încercat să o violeze

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii botoșăneni după ce a oprit curentul la casa unei femei din Todireni, apoi a dat buzna peste ea ca să o violeze.

Potrivit polițiștilor, tânărul, care este din aceeași localitate, a lovit-o pe femeia în vârstă de 37 de ani și a fugit din casa ei după ce s-a speriat de ţipetele acesteia.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 28 spre 29 august 2020, ar fi întrerupt alimentarea cu energie electrică de la locuinţa victimei, prin decuplarea de la stâlpul de electricitate, iar în momentul în care persoana vătămată, o femeie de 37 de ani, a părăsit locuinţa, tânărul ar fi pătruns în interiorul imobilului. În momentul în care femeia s-a întors în locuinţă, bărbatul ar fi încercat, prin întrebuinţarea de violenţe, să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, însă a renunţat la acţiune din cauza ţipetelor victimei”, se arată în comunicatul IPJ Botoșani.

Agresorul a părăsit locul faptei, fiind depistat în aceeaşi noapte de către poliţişti, pe raza localităţii de domiciliu.

  

Bărbatul a fost reținut sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și tentativă la viol și urmează să fie prezentat, luni, în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

observator

Related posts

Adolescent mort sub mașina făcută praf. Alți trei tineri se luptă pentru viețile lor

Redacția

Bărbat condamnat de Judecătoria Pașcani la 8 luni de închisoare, a fost băgat după gratii

Redacția

Sinucidere șocantă la Lețcani

Redacția
Încarcă...