NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Șofer accidentat, jefuit de martori până la sosirea Ambulanței

Un şofer a rămas încarcerat după ce două maşini s-au ciocnit între localităţile Hârşova şi Stupina, din judeţul Constanţa. A fost scos de pompieri şi transportat la spital. Rudele sosite la accident au constatat că din maşina acestuia lipsesc mai multe bunuri.

Accidentul a avut loc în zona Hanul Morii din judeţul Constanţa, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Potrivit ISU Constanţa, un şofer a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea lui din maşină.

Bărbatul a ajuns la spital cu fracturi la picioare, mai multe coaste fisurate şi tăieturi. A fost operat şi acum este internat.

După accident, rudele acestuia au constatat că din maşina victimei au dispărut mai multe bunuri, un laptop şi camera de bord, care, cel mai probabil, a surprins şi ciocnirea violentă.

Bărbatul a povestit totul pe contul său de Facebook, unde cere ajutorul oamenilor pentru a-şi recupera bunurile.

“Îl rog pe cel care le-a luat să mă ajute, îl rog sa mi le înapoieze”
Bărbatul îl roagă pe cel care i-a luat bunurile să i le înapoieze. Omul speră ca mesajul de pe Facebook, distribuit de zeci de utilizatori, să ajungă la cel care luat laptopul şi camera de bord.

“Va salut ,azi am avut accident în drum spre Constanța la hanul morii(eu am fost cu Logan) ,și mi-au dispărut din mașina câteva lucruri. Va rog dacă vreți să ajutați ,dați share și îl rog pe cel le-a luat poate să mă ajute ,îl rog sa mi le înapoieze. Este vorba de un laptop și o cameră de mașina ! Va mulțumesc,nu am unde sa cer ajutor!” – este mesajul tânărului.

Zeci de oameni au dat share mesajului şi l-au încurajat pe şofer.

“Daca esti in viata esti un norocos la cum arata loganu cineva te iubeste acolo sus”

 “Vezi ca s-ar putea sa nu le fi furat nimeni .si noua ni sa întâmplat le luase poliția care a lucrat la caz. Bineinteles ni lea dat înapoi. Dar si noi am crezut ca ni lea luat cineva”

“Au fost cazuri cu utilitare chiar foarte multe implicate in accidente si de acolo au furat, dupa ce ca esti la necaz, stiu cand au furat si din cimitir. Imi este sila cand aud de asemenea intamplari, imi pare sincer rau pentru ce vi sa intamplat desi nu cred ca mai puteti recupera ceva din pacate” – sunt câteva dintre răspunsurile postate la mesajul şoferului.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Fetiță de 13 ani, dată dispărută în Botoșani. Poliția cere ajutorul populației

Redacția

(Video) Inconștiență la volan: Un bărbat a fost filmat în timp ce conduce cu fetița lui în brațe

Redacția

Slujba de Înviere, de Sfintele Paști. Preot: „Mă doare când Biserica e goală iar autobuzele sunt pline“

Redacția
Încarcă...