NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Tătăruși reținut pentru fugă de la locul accidentului, conducere fără permis și sub influența alcoolului

Pentru un şofer din Tătăruși legile par să fie cel puţin străine, din moment ce a condus un autoturism sub influenţa alcoolului, a provocat un accident rutier, a fugit de la locul faptei și a condus mașina fără permis. Acesta a prezentat oamenilor legii un contract de închiriere a autoturismului, însă unele lucruri nu sunt clare precum închirierea până în 2019, cât și scrisul nelizibil,  urmează să se stabilească veridicitatea actului, polițiștii bănuind că mașina este furată și nu închiriată.

 

 Mai mult, în anul 2012 tânărul a fost suprins de polițiștii pășcăneni conducând o mașină cu numere false și fără permis auto. Polițiștii ieșeni îl bănuiesc pe Alexandru Ghiban că ar fi implicat în Iași în furturi de autoturisme, însă fac cercetări în acest dosar.

 Marți, 15 ianuarie, în jurul orei 19.00 pe raza localității Valea Seacă tânărul de 22 de ani a provocat un accident rutier. Acesta se afla la volanul unui autoturism KIA și nu a păstrat distanța regulamentară față de o căruță care circula în fața sa. După accident Alexandru Ghiban a părăsit locul faptei, fiind identificat după o oră de căutări a polițiștilor la 1,5 kilometri distanță de accident, mergând pe jos.

 În urma impactului, în căruță se aflau trei persoane, una dintre ele Anica Doroftei de 71 de ani din Valea Seacă a fost accidentată și s-a ales cu politraumatism prin accidentare, a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani, iar astăzi externată.

 Celelalte două persoane nu au fost rănite. În urma impactului mașina a fost avariată în proporție de 20%, iar căruța 50%. Șoferul, Alexandru Ghiban a fost testat cu etilotestul rezultând o concentrație alcoolică de 0,25% alcool pur în aerul expirat.Autorul a fost reținut de polițiștii pășcăneni pentru 24 de ore.Tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2-7 ani.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Aveţi magazine în Paşcani? Curăţaţi zăpada şi gheaţa din zonele de acces! 87 de societăţi comerciale au fost deja somate! Avertizări şi pentru locatarii de la bloc care nu înlătură ţurţurii!

Ema Roman

Bărbatul din Todirești care cultiva canabis a primit doi ani de închisoare cu suspendare și 80 de zile de muncă în folosul comunității

Redacția

ACTIVITATE PREVENTIVĂ LA HECI ȘI LESPEZI

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site