NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Hălăucești dispărut în apele râului Siret, descoperit decedat după patru zile

Un tânăr de 22 ani din comuna Hălăucești, dat dispărut în apele râului Siret în urmă cu patru zile, a fost găsit ieri seară  fără viață. Corpul lui neînsuflețit plutea în zona unei balastiere de pe raza satului Luncași.

 

  

 

Cadavrul a fost văzut de angajatul societății care are balastiera în zonă. El a alertat autoritățile. Angajații de la ISU Pașcani s-au deplasat la fața locului și l-au scos la mal.

 

Conform informațiilor oferite de biroul de presă din cadrul IPJ Iași, vineri, 10 august 2018, tânărul împreună cu alte persoane au mers la scăldat, unde au consumat și băuturi alcoolice.

 

Acesta s-a avântat la un moment dat către o zonă mai adâncă, de unde nu a mai reușit să iasă. Cei care îl însoțeau au sărit să îl salveze, dar acesta a dispărut sub apă.

 

Pompierii și voluntarii l-au căutat preț de două zile, dar fără nici un rezultat, până ieri seară când corpul său a ieșit la suprafață.

 

Advertisements

Related posts

Microbuzul din Pașcani implicat în accidentul din Suceava a avut o explozie la o roată. O femeie care mergea în Italia a decedat VIDEO

Marius Parteni

VIDEO: Alertă fără precedent după ce un bolnav infectat cu COVID-19 a fugit ieri după-amiază din spital! Cine se numără printre cei care au intrat în contact direct cu el?

Redacția

Dispărută pentru a doua oară din casa familiei unde părinții au lăsat-o când au plecat la muncă în Italia

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site