RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr amendat pentru că a făcut scandal într-o sală de jocuri de pe strada Ștefan cel Mare

Oamenii legii au sancționat un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Valea Seacă care a provocat scandal în incinta unei săli de jocuri de pa Strada Ștefan cel Mare. De asemenea, polțiștii din cadrul biroului de investigații criminale Pașcani au dat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2220 lei, în aceeași seară, pe raza municipiului. Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat atât în localuri publice, cât și pe linia rutieră, acolo unde au fost verificate 24 de autovehicule. 

 

 

  

 

„În noaptea de 02/03 aprilie 2016, între orele 22:00-02:00, poliţiştii biroului de investigaţii criminale Paşcani au acţionat pe raza municipiului Paşcani, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, în special a faptelor cu violenţă, prevenirea evenimentelor rutiere, dar şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Astfel, s-a acţionat în 5 discoteci, cluburi şi alte localuri publice. Au fost controlate 24 de autovehicule, fiind legitimate 63 de persoane. Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2220 lei, dintre care 12 la Legea nr. 61/1991, iar 2 conform O.U.G.195/2002. Un tânăr în vârstă de 23 ani, din comuna Valea-Seacă a provocat scandal în incinta unei săli de jocuri,  fiind sancţionat conform Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 300 lei. Trei  bărbaţi, de 30 ani, 28 ani, respectiv 26 ani, toţi din mun. Paşcani au fost depistaţi la ora 23:50 pe strada Grădiniţei în timp ce consumau băuturi alcoolice; fiecare a fost sancţionat cu 200 lei amendă, pentru  încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991”, conform IPJ Iași.

Related posts

Cei patru polițiști locali trimiși în judecată pentru că ar fi bătut doi pășcăneni, trebuiau să fie suspendați din funcție, încă din luna decembrie! Primarul Dumitru Pantazi așteaptă o hârtie de la instanță pentru a aplica legea!

Răzvan Grecu

Graba și neatenția au stat la baza altor două accidente rutiere!

Redacția

Șoferi depistați în trafic sub influența alcoolului, la Tătăruși și Todirești

Redacția
Încarcă...